JAM ANGKA KELUAR
1 10.00 WIB
2 12.00 WIB
3 14.00 WIB
4 16.00 WIB
5 18.00 WIB
6 20.00 WIB
7 22.00 WIB
October 2014
M T W T F S S
     
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Search

TANGGAL JAM – 1 JAM – 2 JAM – 3 JAM – 4 JAM – 5 JAM – 6 JAM – 7
01-11-2014
31-10-2014 6X 6= 1X 2X 2= 6X 6X
30-10-2014 5X 6X 1X 2X 3= 1= 4X
29-10-2014 3= 2X 2= 4= 2X 4X 6X
28-10-2014 2= 3= 2X 4= 6X 6= 6=
27-10-2014 5X 6X 5X 6= 5X 3= 2X
26-10-2014 6= 5X 4= 6= 4= 3X 5X
25-10-2014 4= 5X 1X 4X 5= 5X 1X
24-10-2014 5X 3= 4X 1X 5X 5X 1=
23-10-2014 1= 1= 3X 5= 1X 1= 6=
JAM SONJI HARI JUM’AT 31 OKTOBER 2014
I Raine abang ireng mergane keno panas sedino
II Elok tenan gaweane nganti sing nyawang ora kedep
III Yuyune sikile 4 nanging sing 1 tugel
IV Eman tenan arep nganggo amargo anyar lan wangi
V Nusuk dari belakang tetapi didepan sopan santun
VI Aspale podo mletek kabeh, agawe motor glundung
VII Niate jane apik ananging ora dipercoyo